Wij zijn Mattijs en Zlatan, twee doorgewinterde stadsfietsers die net zoals zoveel Gentenaars op zoek waren naar een goede fietsenmaker. Te duur, te lange wachttijden, te onvriendelijk… Na een lange zoektocht en een degelijke opleiding later vonden we het antwoord bij onszelf. Ondertussen konden we een jaar lang proefdraaien in een oud fabriekspand en bouwden we langzamerhand een band op met de buurt.

In 2015 werden we verliefd op onze huidige locatie: een voormalige slagerij, geloof het of niet! We zwoegden een zomer lang om er de ideale werkplaats annex gezellige winkel van te maken en sinds oktober 2015 kunnen we weer doen wat we graag en goed doen: jouw fiets in topvorm houden of je helpen bij de zoektocht naar een nieuw exemplaar.

Ondertussen zijn we weer enkele jaren ouder en wijzer en zijn we langzamerhand longtail-specialisten geworden. Long…wat? Niks te maken met ons kapsel, wel alles met ons uniek assortiment “lange” fietsen (oa Yuba, Tern, Bicicapace, Douze, Bike43, Kiffy…). Voor de uitgebreide uitleg over deze fietsen en een vergelijkende testrit kom je best eens langs in onze winkel. We werken hiervoor op afspraak en maken een uur tijd voor je vrij om je zo goed mogelijk te helpen bij je keuze. Tot binnenkort!