Duurzaamheid, bij Up-Cycling geen duur buzzwoord, wel een bewuste keuze. Bij de keuze van onze fietsen gaan we daarom steeds op zoek naar degelijke merken die praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Omdat onze winkel eerder gezellig dan groot is, zal je er nooit alle modellen vinden. Maar geen reden tot paniek; de meeste fietsen kunnen we binnen de vier weken leveren.

Velo de Ville

Velo De Ville kwaliteitsfietsen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt en met hoogwaardige componenten uitgerust, tot in de details afgewerkt.  Een ideale kruising tussen sport-, recreatie- en stadsfiets. Perfect voor woon-werkverkeer, maar er zijn  ook  trekkingmodellen voor een vakantiefietser. Je kiest één van de samenstelbare basismodellen en die kan je dan volledig naar jouw goesting/maat customizen/aanpassen van kleur, frame, remmen, versnellingen, noem maar op. Zo ontstaat een unieke fiets  die op jouw maat wordt gemaakt, je persoonlijke Velo de Ville. Neem alvast een kijkje op de website (Velo de Ville)en stel jouw eigen fiets samen met behulp van een webconfigurator. Bovendien heeft vdv een aantal fietsen met beperkte keuzemogelijkheden, die zeer betaalbaar zijn.
Elektrische fietsen zijn ook samenstelbaar dus keuze uit 30 kleuren, keuze in frames en maten, sturen, stuurpennen, banden, en zo veel meer. Standaard met Bosch middenmotor. Zelfs upgrade naar active plus en/of 500Wh mogelijk. Kies zelf hoe uw fiets er uit ziet.

Azor Bike

Azor is een Nederlandse fietsfabrikant die stads- en transportfietsen maakt van sublieme kwaliteit. Je kan de oersterke en duurzame Azor fiets zelf samenstellen op jouw maat en wens, hierdoor krijg je een fiets die speciaal voor jou gemaakt wordt met combinaties die bij de meeste andere merken niet geleverd worden. Bovendien betaal je niet voor zaken die je niet wil.

Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor Bike lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar, sterk en roestvast. Hierdoor heb je nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

Val je voor retro en is cool je middle name? Dan hebben we voor jou de lifestylefietsen van Azor. Dit merk bouwt ook mooie en stevige stadsfietsen met een uitgesproken retrokarakter. Meer redenen om een Azor fiets aan te schaffen vind je hier en ook  een Azor folder 2017. Of kom onze Azor fietsen bewonderen in de winkel. Wedden dat je zwicht?