Duurzaamheid, bij Up-Cycling geen duur buzzwoord, wel een bewuste keuze. Bij de keuze van onze fietsen gaan we daarom steeds op zoek naar degelijke merken die praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Omdat onze winkel eerder gezellig dan groot is, zal je er nooit alle modellen vinden. Maar geen reden tot paniek; de meeste fietsen kunnen we binnen de vier weken leveren.

Velo de Ville

Velo De Ville kwaliteitsfietsen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt en met hoogwaardige componenten uitgerust, tot in de details afgewerkt.  Een ideale kruising tussen sport-, recreatie- en stadsfiets. Perfect voor woon-werkverkeer, maar er zijn  ook  trekkingmodellen voor een vakantiefietser. Je kiest één van de samenstelbare basismodellen en die kan je dan volledig naar jouw goesting/maat customizen/aanpassen van kleur, frame, remmen, versnellingen, noem maar op. Zo ontstaat een unieke fiets  die op jouw maat wordt gemaakt, je persoonlijke Velo de Ville. Neem alvast een kijkje op de website (Velo de Ville)en stel jouw eigen fiets samen met behulp van een webconfigurator. Bovendien heeft vdv een aantal fietsen met beperkte keuzemogelijkheden, die zeer betaalbaar zijn.
Elektrische fietsen zijn ook samenstelbaar dus keuze uit 30 kleuren, keuze in frames en maten, sturen, stuurpennen, banden, en zo veel meer. Standaard met Bosch middenmotor. Zelfs upgrade naar active plus en/of 500Wh mogelijk. Kies zelf hoe uw fiets er uit ziet.

Actie!

Overweeg je een elektrische fiets te kopen of ken je iemand in jouw omgeving die er één nodig heeft… Dan is het nu het juiste moment om bij ons te passeren. Vijf kwalitatieve elektrische fietsen (met Bosch motor) moeten plaats maken voor nieuwe modellen cargo/longtail fietsen. Ze worden met een interessante korting (10 á 20%) verkocht.