Fietstassen

Clarijs:

De zeer duurzame fietstassen van Clarijs worden in Nederland met de hand gemaakt en alle gebruikte materialen zijn afkomstig uit Europa. Bovendien wordt 90% van de Clarijs-producten vervaardigd in sociale werkplaatsen. En dan zijn er ook nog de unieke ReCYCLED-tassen, gemaakt van fietsbanden en gebruikte vrachtwagenzeilen. Clarijs, met de ‘d’ van duurzaam, wat ook nog blijkt uit de 3 jaar garantie op je tas. Update-> Door onze focus op longtailfietsen, hebben we onze voorraad accessoires voor “gewone fietsen” wat afgebouwd en hebben we nog maar enkele stuks clarijstassen over.

Ortlieb en Vaude:

De keizers onder de fietstassen hebben bij Up-Cycling een apart rek gekregen: met hun bekende hermetische sluitsystemen zijn de tassen van Ortlieb en Vaude de perfecte keuze voor wie met de fiets de wijde wereld intrekt, maar evengoed voor stadsgebruik. Ortlieb en Vaude profileren zich ook als een duurzame bedrijven, ondersteunen actief verschillende klimaat- en natuurbeschermingsprojecten en op tassen krijg je bovendien maar liefst 5 jaar garantie. Kies de tas die bij je past op de Ortlieb-website  en Vaude-website of in onze winkel. Hip, retro of urban, er is een Ortlieb/Vaude voor iedereen.

Sloten

Een onmisbaar accessoire voor de stadsfietser. Uit het volledige spectrum Abus-sloten stelden we een top 10 samen met vooral beugel-, ketting- en vouwsloten, zodat je lang kan genieten van je trouwe twee- of driewieler. Naast Abus verkopen we ook de ringsloten van Axa die je kan gebruiken in combinatie met een insteekketting. Nieuw bij Up-Cycling is het Duitse Tex-Lock, een zeer licht en uitzonderlijk stevig slot gemaakt uit hightech textiel. Meer uitleg geven we graag in de winkel.

Helmen

In afwachting van betere fietsinfrastructuur kan je bij ons terecht voor een degelijke fietshelm. Wij hebben een ruim assortiment van Giro en Bell, maar daarnaast ook helmen van Abus en de elegante vouwhelmen van Carrera!

En we hebben nog meer lekkers: zadels, bellen, lichtjes, fietsstoeltjes en nog veel meer accessoires voor de fervente fietser. Kom een kijkje nemen in de winkel!