Fietstassen

Clarijs:

De zeer duurzame fietstassen van Clarijs worden in Nederland met de hand gemaakt en alle gebruikte materialen zijn afkomstig uit Europa. Bovendien wordt 90% van de Clarijs-producten vervaardigd in sociale werkplaatsen. En dan zijn er ook nog de unieke ReCYCLED-tassen, gemaakt van fietsbanden en gebruikte vrachtwagenzeilen. Clarijs, met de ‘d’ van duurzaam, wat ook nog blijkt uit de 3 jaar garantie op je tas.

Ortlieb:

De keizer onder de fietstassen heeft bij Up-Cycling een apart rek gekregen: met zijn bekende hermetische sluitsystemen zijn de tassen van Ortlieb de perfecte keuze voor wie met de fiets de wijde wereld intrekt, maar evengoed voor stadsgebruik. Ortlieb profileert zich ook als een duurzaam bedrijf: het ondersteunt actief verschillende klimaat- en natuurbeschermingsprojecten. Op Ortlieb-tassen krijg je bovendien maar liefst 5 jaar garantie. Kies de tas die bij je past op de Ortlieb-website of in onze winkel. Hip, retro of urban, er is een Ortlieb voor iedereen.

Sloten

Een onmisbaar accessoire voor de stadsfietser. Uit het volledige spectrum Abus-sloten stelden we een top 10 samen met vooral beugel-, ketting- en vouwsloten, zodat je lang kan genieten van je trouwe twee- of driewieler. Naast Abus verkopen we ook de ringsloten van Axa die je kan gebruiken in combinatie met een insteekketting. Meer uitleg in de winkel.

Helmen

In afwachting van betere fietsinfrastructuur kan je bij ons terecht voor een degelijke fietshelm. Wij hebben een ruim assortiment van Giro en Bell, maar daarnaast ook helmen van Abus en de elegante vouwhelmen van Carrera!

En we hebben nog meer lekkers: zadels, bellen, lichtjes, fietsstoeltjes en nog veel meer accessoires voor de fervente fietser. Kom een kijkje nemen in de winkel!